Botox

Botulinum toksin A

Rynker kommer med alderen og kan få dit ansigt til at udstråle stress, bekymring, vrede og manglende overskud. En behandling med botulinum toksin A (BTX) er en effektiv løsning til dig, som ønsker at fjerne rynker og linjer i særligt øvre del af ansigtet. De fleste rynker kan behandles med BTX, så man opnår et yngre, mildere og friskere udseende.

Vi tilpasser altid behandlingen til dit ansigt for dermed at skabe det bedste resultat ud fra dit udseende og dine ønsker. Vi synes, det er vigtigt, at vores kunder beholder deres personlige ansigtsmimik, så de kan smile og grine på en naturlig måde.


Hvad er BTX?

Der findes flere produkter på markedet, der indeholder BTX, og de virker alle ens. Stoffet er godkendt i Danmark og har været benyttet siden 1980’erne til bl.a. kosmetiske behandlinger.
BTX er udvundet af jordbakterien Clostridium botulinum, og er et gennemtestet muskelafslappende middel. Den anvendes til behandling af uønskede rynker i ansigt som fx pandelinjer, smilerynker ved øjnene, rynker mellem øjenbrynene og rynker på hagen. BTX kan også løfte øjenbryn, mundvige samt reducere tandkødssmil og gøre kæben smallere.


Hvordan virker BTX?

BTX virker ved at "sætte" sig på muskelreceptorerne, og dermed hæmme nerveimpulsen i at aktivere musklen. Muskelbevægelsen ophører derved, og man opnår en udglattende effekt samt et løftet og friskere udseende. Mange oplever, at resultaterne efter en behandling kan give et markant friskere udseende, hvorfor behandlinger med BTX er blevet en af de mest populære behandlinger til effektiv rynkereduktion.

Hvordan foregår en behandling med BTX?

Inden første behandling kommer du til en konsultation hos en autoriseret speciallæge. Her gennemgås dine ønsker, og speciallægen vurderer sammen med dig, hvordan det bedste resultat opnås. Loven "Bekendtgørelse om Kosmetisk Behandling" kræver, at der minimum går 48 timer fra første konsultation til behandling med BTX.

Selve behandlingen foregår ved, at der injiceres små mængder BTX i musklerne eller underhuden, hvor der ønskes effekt. Smerten er minimal og hurtigt overstået. Der ses let og kortvarig rødme efter behandlingen.


Resultat med BTX

Behandling med BTX begynder at virke i løbet af 1 - 3 dage, og den fulde effekt opnås først efter ca. 14 dage. Effekten varer ca. 3 - 4 måneder ved første behandling. Ved gentagne behandlinger holder effekten sig typisk længere og man forebygger, at dynamiske rynker bliver til dybe statiske rynker.


Efter behandling med BTX

I 6 timer efter behandling med BTX er det vigtigt ikke at massere og trykke på det behandlede område. Det frarådes at gå i sauna og dyrke hård fysisk motion i et døgn efter behandling.


En behandling med BTX egner sig til:

- Vandrette rynker i panden
- Bekymringsrynker mellem bryn
- Smilerynker ved øjnene/kragetæer
- Nedadhængende øjenbryn
- Rynker på næseryg/bunny lines
- Tandkødssmil/gummy smile
- Nedadvendte mundvige
- Rygerynker omkring munden

Adresse

Sallure
Grønnegade 56
8000 Århus C

Åbningstider

Man., ons. og fre. 9-13
Konsultation kun efter aftale.
Lør. og søn. i lige uger
kl. 9-17

» Book en tid

En ny side med vores
bookingsystem vil åbne