Filler

Behandling med filler er en effektiv løsning til dig, som ønsker at fremhæve kindben, læber og ansigtskonturer eller blot ønsker en mere spændstig og ungdommelig hud i ansigtet.

Med alderen bliver huden i ansigtet mere rynket, løs, tør, og under­huden mister sin volumen. Filler tilfører huden fugt, glød og volumen.

Hos Sallure tilpasser vi altid vores behandlinger til dit ansigt for der­med at skabe det bedste resultat ud fra dit udseende og dine ønsker. Vi synes, det er vigtigt, at vores kunder ser naturlige ud efter en behandling med filler.


Hvad er filler?

Filler er lavet af hyaluronsyre (HA), som er et sukkerstof. Stoffet findes naturligt i huden og har en ekstraordinære evne til at binde vand og derved give huden fugt, spændstighed og volumen. Med alderen aftager mængden af HA i huden. Da HA er et naturligt forekommende stof er det ikke skadeligt, og de fleste nedbryder HA helt i løbet af 6-9 måneder.

Hos Sallure vægter vi tryghed og sikkerhed højt og vi går aldrig på kompromis. Vi følger med i udviklingen og tilbyder udelukkende kvalitetsmærkede og gennemtestede fillere.


Hvordan virker filler?

Filler integrerer sig som en naturlig bestanddel i huden, så du opnår et fint og jævnt resultat. Fillere fås i forskellig konsistens. De tyktflydende fillere bruges til at give ansigtet kontur og volumen, mens de tyndtflydende fillere bruges til at give ansigtet mere glød og glans.

Hvordan foregår en behandling med filler?

Inden første behandling kommer du til en konsultation hos en autoriseret speciallæge. Her gennemgås dine ønsker, og speciallægen vurderer sammen med dig, hvordan det bedste resultat opnås. Loven "Bekendtgørelse om Kosmetisk Behandling" kræver, at der minimum går 48 timer fra første konsultation til behandling med filler.

Under behandlingen bliver små mængder HA injiceret under huden svarende til de planlagte områder. Hvis det ønskes, kan huden inden behandling lokalbedøves.


Resultat med filler

Behandling med filler virker med det samme og effekten kan ses umiddelbart efter behandling. Dagen efter kan området hæve lidt op, og det endelige resultat kan først vurderes efter ca. 14 dage. Effekten varer ca. 6 – 9 måneder. Hos enkelte kan effekten dog vare i 12-18 måneder.


Efter behandling

Man vil være lidt rød og øm svarende til de behandlede områder i 1-2 døgn. Det frarådes at gå i sauna og dyrke hård fysisk motion i et døgn efter behandling med filler.


Behandling med filler egner sig til:

- Fyldigere læber
- Fyldigere kindben
- Mørke render under øjnene
- Markering af kæbelinje – V-shape
- Furer mellem næse og mundvig/nasolabial furen
- Nedadvendte mundvige
- Rygerynker omkring mund
- Kløft i hagen
- Dybe bekymringsfurer mellem øjenbryn
- Andre dybe og statiske furer, rynker, linjer og ar i ansigt


Adresse

Sallure
Grønnegade 56
8000 Århus C

Åbningstider

Man., ons. og fre. 9-13
Konsultation kun efter aftale.
Lør. og søn. i lige uger
kl. 9-17

» Book en tid

En ny side med vores
bookingsystem vil åbne