Om klinikken

Vores værdier

  • - Naturlig skønhed
  • - Tryghed og sikkerhed
  • - Faglighed og professionalisme

Naturlig skønhed, tryghed, sikkerhed, faglighed og professionalisme er værdier, som vi altid har med, når vi møder vores kunder, når vi behandler, og når vi udvælger produkter til vores behandlinger på klinikken.

Vi arbejder ud fra ideologien om, at alle mennesker er skønne som de er. Vi ved, at ingens behov eller ønsker er ens.

Nogle aldringstegn, ar og ansigtstræk kan vidne om en persons karakter og erfaringsgrundlag. Andre linjer og ansigtstræk kan imidlertid give ansigtet et træt, trist eller vredt udtryk.
Ved sidstnævnte kan vi ved hjælp af filler og botox reducere de uønskede træk, og samtidig fremhæve de ansigtstræk, som er knyttet til en større grad af skønhed, vitalitet og velvære.

Mange ønsker ikke, at omverdenen kan se, at de har fået kosmetiske behandlinger. Det gode ved vores behandlinger er, at alle vil kunne se en positiv forandring, men ingen vil helt kunne sætte en finger på, hvad det er. Vi har kunder i alle aldersklasser og stor erfaring med kosmetiske behandlinger med filler og botox.

Hos Sallure arbejder vi kun med de bedste produkter på markedet. Vi tilbyder vores kunder den højeste faglighed ved udelukkende at benytte speciallæger til at udføre behandlingen.

Vi sætter kunden i centrum, lytter til kundens behov og forventninger. Ud fra det kommer vi med en faglig og professionel rådgivning og forslag til behandling.

Vi vægter diskretion og tillid meget højt, og alle i klinikken har selvfølgelig tavshedspligt.

Søren Javadi-Ottosen

Søren
Ejer og behandler

Søren er speciallæge i øjensygdomme, øjenkirurg og Fellow of the European Board of Ophthalmology.

Han er forfatter til adskillige publikationer og har præsenteret ny viden på flere internationale kongresser.

Herudover har Søren undervist i medicin på Odense Universitetshospital.


 

Habib Hübertz Horsager

Habib
Ejer og behandler

Habib er speciallæge i ortopædkirurgi og har erfaring inden for plastikkirurgi. Han er forfatter til flere videnskabelige publikationer inden for plastikkirurgi og ortopædkirurgi.

Han har været foredragsholder til flere faglige kongresser i Danmark, og han har været underviser i anatomi på Århus Universitet.


Adresse

Sallure
Grønnegade 56
8000 Århus C

Åbningstider

Man., ons. og fre. 9-12
Konsultation kun efter aftale.
Lør. og søn. i lige uger
kl. 9-17

» Book en tid

En ny side med vores
bookingsystem vil åbne